fbpx
Site logo

В Перник стартира развитието на най-големия ритейл парк в Западна България

Ритейл Парк Перник Плаза ще бъде най-големият ритейл парк в Западна България, разположен на терен от над 44 декара.

С благоприятното си местоположение в комуникативна, гъсто населената част на град Перник, паркът ще обслужва жителите от града и областта.

Разположен е на главен булевард в непосредствена близост до центъра на Перник, леснодостъпен от всички части на града и околните райони с автомобил, обществен и железопътен транспорт.

Паркът ще предлага на клиентите си не само възможности за пазаруване на качествени и маркови стоки на отлични цени, както и услуги, развлечения и разнообразни атракции за прекарване на свободното време. В комплекса ще бъдат изградени три търговски сгради.

Първата, която ще е разположена в западната част, ще се състои от девет магазина за промишлени стоки (облекла, аксесоари, техника, стоки за бита и други). Във втората сграда ще има магазин за хранителни стоки и още пет магазина за промишлени стоки. Тя ще е разположена в източната част.
Третата търговска сграда представлява самостоятелен магазин за промишлени стоки (строителни материали, техника, стоки за дома и градината и други)

Освен три търговски сгради, в парка се предвижда изграждане на заведение за бързо хранене, както и кафе сладкарница. Ще има и детска площадка в североизточната част, която е предвидена за игра на деца от 3 до 12-годишна възраст. Комплексът ще има изградени паркови зони и цялостна инфраструктура.

Предвижда се възможност за паркиране на 320 автомобила, разположени предимно в паркинг в централната част на имота и други участъци за паркиране на различни места. Това създава допълнително удобство за клиентите, тъй като те ще могат да паркират непосредствено до всеки търговски обект.

Кое ще отличава парка от останалите подобни комплекси:

  • Той ще е най-големият Ритейл парк в Западна България и третия по големина в България
  • Гостите ще могат да се възползват от безплатен паркинг с 320 паркоместа
  • Паркът ще е разположен на терен от над 44 декара
  • Обща застроена търговска площ от 15 500 кв.м

Комплексът ще е тип „ритейл парк“ и ще предлага много предимства. От една страна, за клиентите пазаруването в такъв комплекс е удобно и практично решение, което им спестява време и им предлага ниски цени. От друга страна, с участието си в ритейл парк търговците печелят от добрата локация, микса с други допълващи фирми и атрактивните наемни нива.

Ритейл парк Перник Плаза лого