fbpx
Site logo

Всичко за Перник и региона в MyPernik.bg

Имоти - Бизнес каталог - Събития - Работни места - Новини

Свържете се с нас

Имейл: [email protected]

Телефон: +359 875 400 800

„My Pernik“ е платформа, изцяло насочена към фирмени клиенти от шестте общини на регион Перник.

Екипът ни предлага нов вид онлайн услуга – бизнес каталог, която да представи по-най добрия начин сферата Ви на дейност.

Стремежът ни е да Ви окажем професионална подкрепа в успешното позициониране на пазара, изтъквайки Вашите преимущества пред останалите конкуренти, както и да направим така, че повече хора да разберат за това, с което се занимавате.

Днес, по-важно от всякога, е да се вслушваме в нуждите на нашите потребители и да отговаряме на техните очаквания с готови и умни решения в подкрепа на техния бизнес.

Именно заради това много фирми от региона се довериха на „My Pernik“. Спечелихме ги с качества като надеждност, коректност, лично отношение и правилен подход.

Надяваме се и Вие да изпитате удовлетворение от работата с нас.

Можете да избирате между няколко различни форми на логотип на My Pernik

mypernik.bg
<!-- MYPERNIK.BG CODE - PLEASE DO NOT MODIFY THE LINES BELOW -->
<meg><div style="background:transparent;text-align:center;padding:0;margin:1%auto;width:120px;display:block;"><a style="display:block;border:0;padding:0;margin:0;" title="My Pernik - Бизнес каталог" href="https://mypernik.bg/?banner-badge"><img style="padding:0;margin:0;border:0;display:block;width:120px;" src="https://cdn.mypernik.bg/mypernik-logo-black-120x30.svg" alt="mypernik.bg" /></a></div></meg>
<!-- MYPERNIK.BG CODE END -->
mypernik.bg
<!-- MYPERNIK.BG CODE - PLEASE DO NOT MODIFY THE LINES BELOW -->
<meg><div style="background:transparent;text-align:center;padding:0;margin:1%auto;width:120px;display:block;"><a style="display:block;border:0;padding:0;margin:0;" title="My Pernik - Бизнес каталог" href="https://mypernik.bg/?banner-badge"><img style="padding:0;margin:0;border:0;display:block;width:120px;" src="https://cdn.mypernik.bg/mypernik-logo-white-120x30.svg" alt="mypernik.bg" /></a></div></meg>
<!-- MYPERNIK.BG CODE END -->
5/5

Методи на плащане

Начини за плащане

БУЛМЕГ ЕООД
Булстат: 205211099
гр. Брезник ул. Георги Бунджулов 51
МОЛ: Мартин Георгиев

БАНКОВА СМЕТКА
УНИКРЕДИТ БУЛБАНК
IBAN: BG19UNCR70001523317798
BIC: UNCRBGSF

КОНТАКТИ
Тел: +359 875 400 800
Имейл: [email protected]
Сайт: www.bulmeg.bg